Emma,Olle,Felicia<3

Hej!
Detta blir ett snabbt inlägg från mobilen!
Idag vid halv 11 kommer Emma till mig! Ska vi gå hem till min farmor och farfar för att hämta Olle ! Sen går vi hem igen! Och vid 1-tiden kommer bästa nästkusinen Felicia! För att Ebba och Felicia ska fota och sånt! Så denna dagen kommer bli en toppen dag!!

Felicia blogg: www.feliciaafoto.blogg.se

Ebbas blogg: www.barajustmin.blogg.se

Emmas blogg: www.emmiisblogg.devote.se

Ha det bra !


~Summer Time ~

Sooommmaaaarrrllooovv!

Haha,hej!
Jaa! Nu har vi sommarlov!
Ganska skönt faktiskt ! Fast ändå lite tråkigt att man inte får träffa sin klass på ett tag!
Såhär såg jag ut på skolavslutningen!


~Söndag~

Hejsan Hoppsan <3

Nu var det ett tag sen - igen :/
Jag får väl bli duktigare på att blogga ! Men på fredag är det skolavslutning !! Wii! Längtar ! Fast sen drar vi till USA i nån vecka så jag hoppas att jag kan blogga där -om jag inte kan,så får ni börja följa mig på Instagram ! Där heter jag @ellenofeliaaa ! Jag följer dig tbx då ;) jag får väl gå och städa rummet nu ;/ Inte så roligt ..
Idag har jag typ bara suttit och spelat Sims ! Det är ju nästan aldrig fint väder ;( Just det!! Jag och mamma körde och hämtade Olle, och sedan körde vi 3 och kollade på när Ebba spelade fotboll ;) det var kallt så vi stannade bara en liten stund :)

Bilden är det typ de senaste från Instagram!

Ha det toppen så ska jag inte dröja fö länge till nästa inlägg !
Kram :)


Sveriges Nationaldag ♥

Hejsan!
Förlåt ännu en gång att jag inte har bloggat på ett tag! men nu gör jag det iaf :)
Igår var jag och bowlade med min klass! Vi hade vääldigt roligt! Det är en sak som jag verkligen vill göra om♥ Idag är det Sveriges National dag, och min mammas födelsedag ! Farmor,Farfar,Olle,Mormor och Morfar ska komma nu vid 5-tiden! Det ska bli mysigt !
Ses!

RSS 2.0