Home ♦

Hejsan!
SLutade klockan 14.00 idag, sköönt! Åkte hem och åt,sen drog jag till ukulelen :) Har börjat spela jullåtar där! Det är så roligt, det är faktiskt bara 2 MÅNADER KVAR TILL JULAFTON!!
Längtar riktigt mycket till allt julmys!
 
Min farmor och farfar har varit i Turkiet i 2 veckor nu,så jvi har passat Olle på helgerna! Så mysigt! Jag har fotat en del med mobilen,men jag ska inte lova er några bilder denna gången!
 
Ha det bra!
Kan inte tänka att det var ett år sen jag och Ebba ( barajustmin.blogg.se ) var ute och fotade! Tiden går verkligen fort!

Suck

Hejsan
Förlåt en en gång för att jag inte har bloggat, jag försöker lägga upp bilder i mina inlägg,men om jag ska blogga så får ni nöja er utan bilder :) kanske lägger upp nån gammal bild,eftersom allting krånglar för mig,när det gäller bloggen!
Ha det bra,så ska jag försöka komma igår och få tid för att blogga!!

Kram :)

Bilden bjuder jag på, det var när jag lockade håret i helgen ;) :*


Hej Igen! ♥

Hej igen!
Nu var det väldigt länge sen jag bloggade! Jag har tagit en liten paus,men nu är det slut ! Så jag ska försöka blogg mer,och roligare inlägg! Ikväll ska jag och 5 andra tjejer ha Halv 8 hos mig!
Där gör vi, förrätt,Huvudrätt och efterrätt! Idag ska jag och Emma göra förrät!
Jag ska försöka fota lite så ni kan se lite bilder :) Jag vågar inte säga vad vi ska ha till förät,efter som nån av de andra kan kolla in på min blogg..
Ni får se imorgon kanske!
Nu ska jag snart till skolan :)
Ha det bra,så lovar jag att skriva snart igen!
 
P.S Kolla gärna in på min nästkusins blogg: www.feliciaafoto.blogg.se
       Hon har fotat mig och Emma,kolla gärna :)
 
Kraam!

RSS 2.0