Ullared!

Hejsan!

Har ni hart en bra dag? :)
Det har jag, idag gick jag ifrån skolan 45 min innan vi slutar, för att jag och min familj är på väg till Ullared (gekås)! Det ska bli roligt, när vi har shoppat klart ska vi köra direkt till vår stuga ute vid havet! Där ska vi sova inatt och i morgon ska vi  fixa i trädgården, göra det fint inför hösten/vintern! 
På söndag ska jag åka och kolla på när Emmas lillebror spelar match, det är en avgörande match om de kommer vinna serien eller inte, tror jag iallafall. Så vi håller tummarna för att vi vinner! :)

Nu ska jag kolla lite på typ tv 3 play eller något sånt! 
Jag skriver så fort jag bara kan! 



Ha en bra fredag! 

Läxor

Hejsan!

Denna dagen har gått väldigt fort, vi har haft studiedag idag! Såå skönt! Jag har en del läxor som måste göras, får ta tag i de nu, jag tänkte fota se , vi får hoppas att jag hinner! 

Ha det bra ;)



Paus

Hejsan!
 
Oj, nu var det ett tag sedan jag bloggade. Men nu har jag "pausat" färdigt.
 
Det har varit rätt mycket med skolstart, ny skola, läxor osv.. Vilket har gjort att jag inte har bloggat. Just nu ligger jag i sängen och är sjuk. Jag känner mig bättre  än i morse, så jag kan nog gå i morgon. Jag är så sugen på att fota, shoppa och att göra rummet fint just nu, men det får jag vänta med tills jag blivit frisk.
 
Nu ska jag slappa lite och kolla runt litegrann på datorn!
 
Hörs mer senare!

RSS 2.0